Adverteren

Goedkoop, makkelijk en doelgericht adverteren!

Wil je ervoor zorgen dat je website meer bezoekers trekt, kies dan voor adverteren op inenuitbelgie.be. Er zijn diverse advertertentie mogelijkheden, passend bij ieders budget. Met je advertentie kun je een groot publiek bereiken en daarmee je website onder de aandacht brengen van bezoekers van inenuitbelgie.be. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons adverteren. Inenuitbelgie.be is th place to be om te adverteren, je kunt namelijk specifieke doelgroepen bereiken met je advertentie. Een deel van de mensen kiest ervoor om de advertentie aan te klikken en komt vervolgens op je website terecht. Dit zal leiden tot meer bezoekers, lead, sales en een hogere omzet.

Adverteren met een tekstlink op inenuitbelgie.be

Heb je een goede tekst klaar liggen die mensen aanmoedigt je website te bezoeken? Met een tekstlink kun je mensen vaak eenvoudig overhalen op je advertentie te klikken. .Er zijn diverse mogelijkheden om met een tekstlink te adverteren op inenuitbelgie.be er is dan ook voor ieder wat wils. Voordeel is dat inenuitbelgie.be seo friendly is en een responsive webdesign heeft.

Banners

Misschien adverteer je liever door middel van een banner. Ook dat is geen probleem, ook banners kunnen op inenuitbelgie.be geplaatst worden. Je kunt de banners in verschillende formaten aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan het leaderbord (728x90), wide skycraper (160x600, 300x600) en full banner (468x60). Het is maar net naar welk banner formaat je voorkeur naar uit gaat.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot adverteren op inenuitbelgie.be ? Neem vrijblijvend contact met ons op, (klik opde button onderaan : contact met inenuitbelgie.be) wij vertellen je graag wat de prijzen zijn en welke advertentieplekken er momenteel beschikbaar zijn. Wij verwelkomen je graag als adverteerder op inenuitbelgie.be !